Welkom in onze Bed en Breakfast!

Theetuin Veere, Zeeland

De boerderij

De stalkamer

Badkamer

Hal

Zeeuwse rust

Avondvuur

De boerderij…500px-Flag_of_Zeeland.svg

  De oude Zeeuwse boerderij is door ons vakkundig omgebouwd tot Bed & Breakfast. Bij de verbouwing hebben we, met veel oog voor detail, zoveel mogelijk gebruik gemaakt van authentieke materialen. De woon- slaapkamer biedt gemakkelijk ruimte voor 2 personen. Waar ooit de geiten werden gemolken is nu een grote badkamer aangelegd. U heeft een eigen ingang tot de boerderij. Buiten is een zee aan ruimte om u rustig terug te trekken en te ontbijten in de zonnige tuin. Er is zelfs een vuurplaats waar u bij mooi weer de dag sfeervol af kunt sluiten.
Deze kamer kost 75 euro per nacht. Inclusief ontbijt. Bij bezetting door 1 persoon is de prijs per kamer 50,00 euro.

Het stadje Veere…

  Prachtig landelijk gelegen, op het eiland Walcheren, net buiten het vestingstadje Veere, bevindt zich onze woonboerderij. Een plek van rust en ruimte om er echt even helemaal uit te zijn. Dichtbij de stranden van Walcheren, het Veerse meer, en de oude stad Middelburg.
De Kaai in Veere
Veere anno 1850

“Heel de wereld trekt naar Veere…”

Dr. H.P.Ritter jr. (geb.1882)

Ons gezin…

  Wij zijn Maarten en Lydia Timmerman. Samen met onze drie dochters genieten we van het buitenleven in Veere. Onze boerderij dateert uit 1885 en is recentelijk door ons volledig gerestaureerd. Wij zijn echte buitenmensen die genieten van de zon, het buiten zijn en de prachtige natuur met zijn stranden vlakbij ons huis. In onze grote tuin verzorgen we herten en kippen. Hoewel we opgroeiden in het midden van het land trok de Zeeuwse rust en schoonheid ons naar deze plek. Een plek om er echt even helemaal uit te zijn. De theetuin in Veere is een plek waar u in de tuin een lekkere kop koffie of een glas thee drinkt en geniet van de zangvogels en de zon. Gastvrouw Lydia maakt een heerlijk ontbijt van allerlei streekproducten en we staan graag voor u klaar!

Het stadje Veere

Watersport

Centrum Middelburg

Veerse Meer

Picknicken

Adres

Kruisweg 3 4351 SE Veere, Zeeland

Contact

  Lydia Timmerman T: +31 652583849 E: slapen@theetuinveere.nl

Social Media