Het eiland Walcheren...

In de omgeving van de boerderij

 

Onze centraal gelegen boerderij biedt allerlei mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving.

De stranden liggen slechts op vier kilometer afstand. Het stadje Veere is gemakkelijk te voet te bereiken.

Het strand is slechts een paar kilometer en het stadje Veere ligt op steenworpafstand. Wat dacht u van een wandeling over het klompenpad van Middelburg naar Veere? Achter onze boerderij loopt de watergang naar de Veersekreek waar u prachtig kunt varen. In de omgeving kunt u ook heerlijk fietsen langs de schilderachtige dorpjes met de omliggende boerderijen. En dan is er nog de prachtig oude stad Middelburg met zijn vele bezienswaardigheden en rijke geschiedenis.

Maarten kan u nog veel meer vertellen over de omgeving en alle mogelijkheden…

Fietsen, kano’s e.d. kunt u allemaal in de omgeving huren.

 

Wandelen over het klompenpad..
Volop fietsmogelijkheden
Watersport
Kanovaren

Het eiland Walcheren

Een bezoek aan Neeltje Jans, de Deltawerken of de Boulevard van Vlissingen. De prachtige kustplaatsjes zoals Domburg, Oostkapelle   en Zoutelande. U kunt ook heerlijk uitwaaien bij de dijk van Westkapelle. Kortom, volop activiteiten en mogelijkheden in de omgeving van de B&B!!

Bereikbaarheid

Onze woonboerderij is met zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

 

Vanaf de A58

Neem op de N57 afslag 38 richting Middelburg-centrum / Veere. Onderaan de afslag gaat u op de rotonde linksaf richting Veere. De volgende rotonde gaat u rechtdoor naar Veere. Na ongeveer 2 kilometer ziet u links langs de weg een opvallende rode fiets staan met een witte Engelse brievenbus. Sla bij de fiets linksaf onze eigen inrit in. Als u deze ‘eigen weg’ voor 250 meter uitrijdt bereikt u ons huis met de Bed & Breakfast.

 

Vanaf de N57 / Neeltje Jans.

Volg de N57 tot aan het dorp Vrouwenpolder. Bij de rotonde verlaat u de N57 en slaat u linksaf richting Veere. U volgt de kronkelige Polredijk tot aan het dorp Veere. Ter hoogte van Veere volgt u de weg rechtdoor richting Middelburg. Zodra u ter hoogte van Zanddijk het ‘Total’ tankstation op links bent gepasseerd moet u nog ongeveer 500 meter doorrijden over de Veerseweg. U ziet nu aan de rechterzijde, pal aan de weg, een huis liggen. Aldaar ziet u ook een opvallende rode fiets en witte Engelse brievenbus staan. Sla bij de fiets rechtsaf onze eigen inrit in. Als u deze ‘eigen weg’ voor 250 meter uitrijdt bereikt u ons huis met de Bed & Breakfast.

 

Vanaf station Middelburg.

U kunt met het openbaar het beste naar station Middelburg gaan. Vanaf het aldaar gelegen busstation kunt u o.a. met de bus naar halte ‘Zanddijk’ en Veere.

Mocht u door ons bij station Middelburg opgehaald willen worden kunt u contact met ons opnemen.

B&B

Adres

Kruisweg 3
4351 SE
Veere, Zeeland

Contact

 Maarten & Lydia Timmerman

+31 6 525 83 849

Social Media